فراخوان پایان نامه برتر دانشجویی (مهلت ارسال تا ۱۵ آبان)

بدينوسيله به اطلاع میرساند جشنواره پژوهش وفناوری دانشگاه مطابق معمول در هفته ملی پژوهش و فناوری در آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد. یکی از موارد مطرح در جشنواره انتخاب و تقدیر از برترين پروژه های تحصیلات تکمیلی دانشگاه می باشد. دانشجويان تحصیلات تکمیلی که نمرات پروژه آنها در فاصله زمانی اول مهر سال 97 تا 31 شهريور سال جاری به آموزش دانشگاه ارسال شده است و متقاضی شرکت دراين جشنواره می باشند می بایست به  سامانه الکترونيکی  http://bestprojects.aut.ac.ir تا تاريخ 15/8/97 مراجعه و پس از انجام ثبت نام اوليه در آن و انتخاب نام کاربری و رمز عبور مناسب، با ورود به سامانه نسبت به تکميل مراحل ثبت نام و بارگذاری اولين صفحه مدارک خواسته شده اقدام نمايند. بدیهی است پس از بررسی های اولیه فایل ها ،در صورت لزوم از تعدادی از افراد برتر برای ارائه کامل مدارک دعوت خواهد شد. ضمنا درصورت نياز به اطلاعات بيشتر لطفا با آدرس الکترونيکی سرکار خانم بعيدفر baeidfar@aut.ac.ir   تماس حاصل فرمايند.

ضميمه

ارسال کننده خبر: مهندسي کشتي سازي| | تاريخ: ۱۳۹۸/۰۸/۰۵