برگزاری همايش نقش استان هرمزگان در توسعه اقتصاد دريا محور در دانشکده مهندسی دریا در بندرعباس

همايش نقش استان هرمزگان در توسعه اقتصاد دريا محور با حضور جمعی از مسئولین و هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رييس كميته دريايي مجلس شوراي اسلامي دكتر منصور ارامي، جانشين فرمانده نيرو دريايي سپاه سردار تنگسيري ، مديرعامل شركت كشتي سازي فراساحل ايزوايكو مهندس رضاييان، مديرعامل اداره بنادر و دريانوردي هرمزگان مهندس ايدني و جمعی از مدیران شهری و صنایع دریائی بندر عباس در تاریخ 1394/08/30 در سالن اجتماعات واحد آموزشی هرمزگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.

در ابتدا دبیر همایش آقای سعید قاسمی سیف آبادی با تشکر از حضور افراد برجسته صنایع دریایی به محورهای همایش با عناوین

• صنعت دريايي استان هرمزگان در پسا تحريم
  • نقش دانشجويان هرمزگان در اقتصاد دريا محور
  • فرصت ها و مشكلات سرمايه گذاري دريايي در استان هرمزگان
  • استفاده از مقالات طرح هاي دانشجويان هرمزگان در اقتصاد دريا
  • توجه بيشتر به فارغ التحصيلان دريايي استان هرمزگان در اقتصاد دريا

اشاره کردند.

در ادامه دکتر موسوی زادگان ریاست دانشكده مهندسي دريا و واحد آموزشی هرمزگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تشکر از حضور میهمانان، مدیران، دانشجویان گرامی اعلام کردند همایش بصورت خودجوش و به همت دانشجویان دانشکده مهندسی دریا طرح وبرنامه ریزی شده و این نشان از آن است که دانشجویان قصد دارند برای صنعت، اقتصاد، آینده کشور تمام تلاش خود را به کار ببرند برای اینکه ایرانی در خور شایسته نامش بسازند.

در ادامه سردار تنگسیری جانشین فرماندهی نیروی دریای سپاه به سخنراني پرداختند:در مورد امنیت دریایی و اهمیت آن در تامین امنیت کل کشور مطالبی را ذكر كردند و ایشان گفتند سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در راستای این امر در زمینه های بخش های مختلف دریایی از قبیل شیلات، حمل و نقل و صنايع دريايي و.... در استان هرمزگان پیشرفت هایی داشته اند. در مورد این استان و امکانات استفاده استراتژیک و اقتصادی از دریا در صورت باور کردن به این که می توان از آن استفاده بهینه کرد ضمن اینکه تاکید مقام. معظم رهبری نیز به دریا نگاه راهبردی است.

دکتر آرامی رییس کمیته دریایی مجلس شوراي اسلامي به نقطه ضعف های صنایع استان هرمزگان اشاره داشتند از جمله موانع، نقاط قوت و ضعف و.. دریا و صنایع وابسته و اشتغالزایی و زیر ساخت اقتصادی کشور؛ ایشان مطلب مهمی را بیان کردند که اين همايش ها برگزار مي شود اما فقط در حد همايش ميباشد و تصميمي گرفته نمی شود برای حل این مشکل بايد دبير خانه دائمي دريايي در بندرعباس تاسيس نماييم تا بزرگان و مسولين دريايي جمع شوند و اين تصميمات را در آن محل به صورت بخشنامه، آیین نامه راهکار یا هر چیز دیگری مصوب کنند و ضمن تحقیقات مفید چشم اندازی میتوان جهت توسعه در نظر گرفت.

نماینده دانشجويان به توانایی دانشگاه های استان هرمزگان و دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ تحقیقات آماری درباره دریا، شیلات و محصولات دریایی و مقایسه آمار آن در منطقه و جهان که در منطقه سهم ایران بالاتر از مجموع کشورهای عربی در شیلات باز هم بالاتر بود؛ از میزان باسوادان و بیکارهای استان هرمزگان و ایجاد بانک دریایی براساس نظر مدیران صنعت دریایی کشور اشاره کردند؛ اینکه دانشجویان تا چه حد می توانند در رشد و توسعه صنعت دریای کشور موثر باشند اگر به طرح ها و تجربیات و تخصصشان بها داده شود. دانشجویان از صنعت دریایی کشور تقاضاها و مطالباتی از قبیل 1) کمک دولت به صنایع دریایی؛ 2) استفاده از توانایی های دانشجویی؛ 3) اعتماد به دانشجویان 4) جلوگیری از رانت داشتند و برآنیم که برآورده کردن این مطالبات به نفع ایران عزیزمان در جهت رشد و تعالی در صنعت دریایی است باشد که در کنار این دانشجویان ایرانی آباد بسازیم.

در پایان از دانشجویان برتر تقدیر گردید.

ارسال کننده خبر: مهندسي کشتي سازي| تاريخ: ۱۳۹۴/۰۹/۰۴